foto Pieter-Jan Claes / Jungle Jump

Merelbeke, springkasteeldorp in de gemeentehallen

Van 22 tot 24 februari

Kinderen die zich graag uitleven op springkastelen kunnen terecht in de Gemeentehallen van Merelbeke . Van 22 tot 24 februari zijn wij met ons pop-up springkastelenfestival te gast in Merelbeke. Jungle Jump strijkt er zaterdag en zondag neer met haar pop-up springkastelenfestival. Kinderen van 2 tot 12 jaar zijn er welkom op zaterdag van 10 tot 14 uur en 17 tot 21 uur en op zondag en maandag van 10 tot 19 uur. Tickets kosten 6 euro   in voorverkoop en 7 euro (10 voor een heel weekend) aan de kassa.   Wij werken voor onze organisatie vaak samen met steden en gemeenten om de kids een fantastisch speelmoment te bezorgen aan een erg schappelijke prijs en is gratis voor de ouders of begeleiders. Jungle Jump organiseert dit soort springkasteeldorpen doorheen heel Vlaanderen. Wij zijn in totaal reeds te gast in meer dan 30 steden en gemeenten!