©Sophie Richez - The Freddyfiles

Herbie wordt de ster op het 23ste kevertreffen georganiseerd door The FreddyFiles

Naar jaarlijkse gewoonte stelden The FreddyFiles het kevertreffen én hun nieuwste bierglas voor, in het prachtige kader van de brouwerij Slaghmuylder, in samenzijn met de nieuwste Miss Freddyfiles 2020, Sabrina Ginex afkomstig uit Sint-Pieters-Leeuw.

©Sophie Richez – Miss Freddyfiles 2020, Sabrina Ginex

Het thema voor dit jaar is Sunny Sunroof Sunday, een thema die de Volkswagens met een open dak, in de stof of metaal eens extra in de verf zet. Het was indertijd een super-de-luxe, om een open dak of schuifdak in je Volkswagen te hebben, waardoor deze versies merkelijk zeldzamer zijn dan de anderen. Elkaar hebben ze een nieuw ontwerp, een nieuwe file.

©Sophie Richez – Sunny Sunroof Sunday glas is te verkrijgen bij Parfumerie Peeters te Ninove

Het kevertreffen zelf gaat door op zaterdag 14 maart en zondag 15 maart 2020 en zal kevertjes vanuit geheel Europa aantrekken, er meldden zich zelfs al inwoners uit de USA aan ! Reeds vele engelse, duitse, nederlands, franse enthousiastelingen staan klaar om met hun luchtgekoeld kevertje of afgeleide naar Ninove af te zakken voor de 23ste editie van het kevertreffen te Ninove.

Praktische informatie

Wanneer: Zaterdag 14 maart van 14 uur tot 18 uur
Waar:  Brouwerij Slaghmuylder — Denderhoutembaan 2, 9400 Ninove
Prijs: Gratis

Wanneer: Zondag 15 maart vanaf 9u00, om 16 uur is de prijsuitreiking met de Miss FreddyFiles 2020, Sabrina Ginex
Waar: Centrum van Ninove
Prijs: Gratis