Pasta en Blues strikt Derek and the Dirt voor concertreeks

Restaurant Pasta en Blues in Grotenberge heeft de cult-band ‘Derek and the Dirt’ gestrikt voor een unieke concertreeks op 25, 26 en 27 februari.

Derek and the Dirt scoorde in 1989 een wereldhit met de debuutsingle ‘Oh by the Way’ en ook daarna volgden tal van hits zoals ‘Rosie’ en ‘Simenon Girl’. Zo’n goeie 25 jaar geleden waren Derek en zijn kompanen, waaronder Zottegemnaar Pim De Wolf, d é rockband met de beste live reputatie. Pim en Derek gingen in 1993 hun eigen weg, maar een paar reünies later zijn ze nu dus terug in Zottegem. De concertreeks in Pasta en Blues, op 25, 26 en 27 februari zijn de enige concerten van het jaar en dus uniek te noemen. De inkom bedraagt 20 euro. Voor 30 euro kan je het concert koppelen aan een pasta met streekbier of wijn. Meer info en reservaties via blues@skynet.be of 0475/63.24.94.