Oost-Vlaams duivenkampioen Marc De Vadder te gast in Huys te Oudenhove

Café/restaurant Huys te Oudenhove nodigt op zondagvoormiddag 1 maart Oost – Vlaams duivenkampioen Marc De Vadder uit Haaltert uit voor een babbel met duivenliefhebbers uit de regio. 

Marc De Vadder speelt al sinds zijn 16de met de duiven en is een begrip in de wereld van de duivenliefhebbers. In het seizoen 2019 behaalde hij een record van 87 eerste prijzen en werd hij provinciaal kampioen.  Op vluchten van 58 tot 865 kilometer bovendien, niemand uit de streek deed het hem voor. In Huys te Oudenhove zal hij de tijd nemen om tussen pot en pint een babbeltje te doen met de duivenliefhebbers. Wie weet lost hij zelfs enkele van zijn geheimen. Afspraak van 10.30 tot en met 12.30 uur. Meer info over Huys te Oudenhove via www.huysteoudenhove.be.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X