Buffet àvolonté bij vzw De Bron

Ten voordele van haar seniorenwerking organiseert vzw De Bron op zaterdag 21 en zondag 22 maart voor de zesde keer een eetfestijn. Alle sympathisanten worden uitgenodigd om dan in het auditorium op de derde verdieping van het AZ Sint-Elisabeth aan de Godveerdegemstraat à volont é te komen proeven van gehaktballetjes in tomatensaus, rundstong in madeirasaus, stoofvlees en zalm (met groenten en kroketten). De tafels zullen er ’s zaterdags van 17u30 tot 20 uur en op zondag van 11u30 tot 14 uur gedekt staan.

Kaarten kosten 17 euro voor volwassenen en 9 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Ze zijn te verkrijgen via de medewerkers van De Bron, in het Dagverzorgingscentrum aan de Godveerdegemstraat 57, door middel van een mailtje naar admin.debron@sezz.be of telefonisch 09  364 88 30. Om organisatorische redenen is het wenselijk zo veel mogelijk gebruik te maken van de voorverkoop (liefst vóór 7 maart). De opbrengst van dit tweedaagse eetfestijn is integraal bestemd voor de aankoop van nieuw animatie- en aangepast ergomateriaal en voor de organisatie van een zinvolle dagbesteding en extra verwennerijen voor de senioren (uitstappen e.d.).