Leerrijk carnaval in Sint-Barbaracollege

Met de krokusvakantie voor de deur was carnaval een ideaal moment om het schoolgebeuren op een creatieve, leuke manier af te sluiten vonden ze in het Sint-Barbaracollege in Zottegem. Er werden in beide afdelingen van het allerlei sessies voorzien voor jong en oud.

Uiteraard kaderde het evenement binnen het jaarthema ‘Wonderland’. Zo kon de onderbouw een sessie bewegingsexpressie volgen, werden er mooie konijnenoren of een klok geknutseld, mochten ze elkaar schminken en konden ze zich volledig uitleven tijdens de estafettespelletjes. De bovenbouw stak een hele mooie dans in elkaar waarbij de verschillende groepen elkaar perfect aanvulden, er werden heel wat creaties geknutseld en ze speelden tot slot ook nog een heus schimmenspel die ze zelf in elkaar staken. De kinderen werden in diverse groepen verdeeld zodat ze ook eens bij andere kinderen in de groep zaten. Van een creatieve, sportieve en expressieve dag gesproken!