SONY DSC

Alternatief Walmke Brand programma in Parike

Parike, het Brakels dorp gekend van Walmke Brand heeft gisteren uitgepakt met een alternatief programma nu een zoveelste storm ons land aandeed. Het waren zoals gewoonlijk de dansers en muzikanten van volksdansgroep Perreken die het feest openden.
Vervolgens werd er naar de weide afgezakt boven op de top van de Parikeberg maar werd er niet zoals gebruikelijk het vreugdevuur aangestoken. De organisatie zorgde voor een artistieke brandstapel met lichtjes. Het is de eerste maal dat men afweet van afgelasting van het vuurgedeelte.
Niettemin was er sfeer en werd de “winter” verjaagd. Met lichtjes, rook, dans, zang, bier en “trippen”. In het voormalige caf é Mabilde zorgde men voor de muzikale afterparty sfeer en werden er broodjes met witte of zwarte pens verkocht.