Gezinsbond Aaigem schenkt liefst 9.600 euro aan oncologisch dagcentrum AZ Sint-Elisabeth Zottegem

Vrijdag heeft Gezinsbond Aaigem een cheque van liefst 9.600 euro geschonken aan het oncologisch dagziekenhuis van het AZ Sint-Elisabeth in Zottegem.


De ziekte met de grote K die toesloeg bij Roger Verbelen, 34 jaar voorzitter van Gezinsbond Aaigem, motiveerde de vereniging om iets op poten te zetten. Met een aperitiefconcert in de Sint-Niklaaskerk Aaigem op 16 februari werd maar liefst 9.100 euro ingezameld ten voordele van het Oncologisch Dagziekenhuis van het AZ Sint-Elisabethziekenhuis in Zottegem. Een bedrag dat met de extra, spontane schenkingen achteraf uiteindelijk op niet minder dan € 9600 afgerond mocht worden, wat door het ontroerd 11- koppig team o.l.v. mevr. Anja Glorieux in grote dankbaarheid ontvangen werd!

Dit gebeurde tijdens een bezoek van de Gezinsbond Aaigem op uitnodiging van de dienst, waar als dank op de donatie werd geklonken en de bestuursleden een rondleiding kregen langs de ruime, fris ogende en moderne faciliteiten van het dagziekenhuis.

Het ingezamelde bedrag zal aangewend worden bij de aankoop van individuele koptelefoons voor het beluisteren door de pati ënt van zijn/haar persoonlijke favoriete muziek en de aankoop van massage- en relaxzetels. Deze schenking zal het dagziekenhuis, waar de kankerpati ënten met de allerbeste, warme zorgen opgevangen worden, daarbij zonder twijfel een flinke stap vooruit helpen.