Proef de ‘speciallekes’ van KVV Windeke

Steun je favoriete club

Al wie voetbalclub KVV Windeke genegen is, kruist alvast zaterdag 14 maart en zondag 15 maart aan in zijn agenda. Je kan in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke in een ontspannen sfeer lekker tafelen. Chateaubriand, zalm met Oostendse visserssaus, balletjes in de tomatensaus, proef de ‘speciallekes’ van KVV Windeke. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

 

Op zaterdag 14 maart vanaf 18 u 30 tot 21 u 30 en zondag 15 maart vanaf 11 u 30 tot 15 u nodigen voorzitter Stefaan De Keyster en het bestuur van KVV Windeke je van harte uit om te genieten van een heel verzorgd eetfestijn. Er worden Chateaubriand, zalm met Oostendse visserssaus, balletjes in de tomatensaus, frieten en groenten geserveerd. Aan u de keuze. Deelnemen kost 17 euro, kinderen (-12 j) smullen tegen 10 euro. KVV Windeke wil graag je smaakpapillen prikkelen, tijdens zeg maar de twee fijnproeversdagen. Proef de heerlijke smaken en geniet van de legendarische en typische Windo — sfeer. Wie in GC De Kluize de benen onder tafel komt steken, mag rekenen op een enthousiaste ontvangst en bediening. Het bestuur van KVV Windeke maakt er een erezaak van dat iedereen kan genieten van een culinair eetfestijn. De deur zwaait open voor iedereen. Steun je favoriete club. Eenmaal Wit — Zwart. Altijd Wit — Zwart. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen,…bij bent. Je kan in GC De Kluize terecht voor gezellige uren tafelplezier. Alle KVV — supporters, sympathisanten, levensgenieters, smulpapen, lekkerbekken,… zijn welkom. Kaarten verkrijgbaar bij het bestuur, slagerij Jan Vervust, 09 / 362 57 25, online vanaf 1 maart via de website KVV-Windeke en 0479 / 68 41 92.     Reporter 17