De politiezone Regio Rhode & Schelde (ZMPO) heeft haar 25ste eetfestijn

Op 15 maart organiseert de   Zonale Misdrijfpreventie Organisatie van de politiezone Regio Rhode & Schelde (ZMPO) haar 25 ste eetfestijn in de feestzaal de Steenput berg te Balegem.

Het eten word geserveerd tussen 11.30 uur en 14.30 ook afhalen is mogelijk en er is keuze uit

warme beenhesp champignon- provencaalse saus groenten en frietjes.

kalkoengebraad champignon- provencaalse saus groenten en frietjes.

de volwassene betalen €17 en kinderen €7

kaarten bij het bestuur of bij De Smaele Antoine 09 362 94 00

of op de middag zelf aan de kassa

De Zonale Misdrijf-preventie Organisatie (ZMPO) is een vereniging van enthousiaste burgers/vrijwilligers, binnen de omschrijving van de politiezone Regio Rhode & Schelde. Het doel van ZMPO is om als burgervereniging, binnen de geografische omschrijving van de Politiezone Regio Rhode & Schelde en conform het wettelijk kader, opdrachten uit te voeren die de veiligheid bevorderen. Dit zijn voornamelijk opdrachten in het domein van de inbraak- en verkeerspreventie en dit in nauwe samenwerking

Fietsgravering

Op zaterdag 4 april kan je aan de sporthal De Kluize, Sportstraat 5 in Scheldewindeke, tussen 9 u 30 en 11 u 30 gratis je fiets laten registreren. Dankzij het registratienummer wordt duidelijk wie de eigenaar van de fiets is. Dit schrikt fietsendieven af en maakt opsporing van gestolen fietsen nadien gemakkelijker. met de overheden en de politiediensten. Breng wel je identiteitskaart mee.