Wat kan je in de Zottegemse sexshop Erokoning vinden?

Gisteren brandde er eindelijke licht in de Erokoning sexshop in de Hoogstraat in Zottegem. Geopend dus. Maar wat kan je er allemaal vinden?

Veel zo blijkt als je een kijkje neemt op de website van Erokoning. Toys voor dames bijvoorbeeld. Van geisha balls en vagina toys tot strap ons. En uiteraard ook toys voor mannen: penisringen, kunstvagina’s of opblaaspoppen en enlargers. Talloze soorten vibrators. Van klassiek tot XXL en G-spot tot anaal. Grote keuze aan dames- en herenlingerie. Een waaier BDSM – Bondage and Discipline (BD), Dominance and Submission (DS) en Sadism and Masochism (SM) – zoals boeien, maskers, zweepjes en electrosex of bondage. Verder een ‘drogisterij’ met zaken als penisvergroting, erectiemiddelen, lustopwekkers en middelen om het klaarkomen uit te stellen.