Kiwanis Zottegem Egmont organiseert wijnfestival in showroom BMW Meerschman

Komende zaterdag 7 en zondag 8 maart organiseert Kiwanis Zottegem-Egmont haar 9e wijnfestival in de showroom van BMW Meerschman in Zottegem. Nieuw dit jaar is een after-tasing op zaterdagavond. De opbrengst gaat integraal naar sociale projecten die het welzijn van kinderen bevorderen.

Zaterdag is het wijnfestival geopend van 17 tot 21 uur en zondag van 11 tot 17 uur.  Na een aantal Italiaanse, Franse en Spaanse afleveringen richt Kiwanis Zottegem-Egmont dit jaar opnieuw haar blik op diverse wijnstreken. Zo is er voor ieder wat wils: zowel goedkopere als een aantal heel exclusieve wijnen komen aan bod. De leden van Kiwanis Zottegem-Egmont zorgen ervoor dat de bezoekers van het wijnevent deskundig te woord worden gestaan en dat iedereen ten volle kan genieten van meer dan 30 topwijnen. Gewoontegetrouw kan ook de honger gestild worden met enkele zuiderse tapas.

Nieuw dit jaar is de after tasting: op zaterdag 7 maart is iedereen vanaf 21 uur welkom om niet alleen van een goed glas wijn, maar ook van een geweldige live-band te genieten. De deuren sluiten om 1 uur. Elke geregistreerde bezoeker maakt kans op een Luxury Drive: een trip voor twee naar G érardmer (Frankrijk) in een BMW naar keuze, inclusief een diner in een sterrenrestaurant en overnachting in het 4* hotel Les Bas Rupts. Toegangskaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar bij de leden van Kiwanis Zottegem-Egmont of via wijn@kiwanis-zottegem.be

De opbrengst van het wijnevent gaat integraal naar sociale projecten die het welzijn van kinderen bevorderen.