Nieuwe afvalkalender in Zottegemse brievenbussen

ILvA is vandaag maandag 2 maart gestart met de bedeling van de nieuwe afvalkalender. Voorzien is dat het tot het einde van deze maand maart kan duren vooraleer alle vijftien steden en gemeenten die onder het werkgebied van deze intercommunale ressorteren, zullen bediend zijn.

Aangeraden wordt om de brievenbus goed in de gaten te houden zodat de afvalkalender niet onopgemerkt tussen allerlei reclamedrukwerk zoek geraakt (ondermeer in Zottegem-centrum is hij vandaag al bedeeld). Wie eind maart nog geen nieuwe afvalkalender ontvangen heeft, kan deze online terugvinden via www.ilva.be of kan met ILvA telefonisch contact opnemen via 053 85 85 45. De nieuwe afvalkalender geldt voor de periode van maandag 30 maart tot zaterdag 4 april van volgend jaar. De aandacht wordt erop gevestigd dat het noodzakelijk is de afvalkalender te raadplegen want mogelijk zijn bepaalde ophaalronden herschikt.