Oosterzele presenteert meerjarenplan 2020 – 2025

Iedereen is welkom op infosessies

Het gemeentebestuur van Oosterzele gaat op maandag 9, dinsdag 10 en donderdag 12 maart zijn meerjarenplan 2020 — 2025 presenteren aan zijn inwoners. Iedereen is welkom op een van de infosessies. Wil je weten wat de gemeente Oosterzele allemaal gepland heeft in deze legislatuur, hoe uw centen worden besteed?…Kom dan zeker naar de infosessies. (Reporter 17).
Het beleidsprogramma van Oosterzele telt acht speerpunten: veilig, effici ënt, ondernemend, leefbaar, landelijk, sociaal, sportief en participerend Oosterzele. De speerpunten vertalen zich onder andere in diverse actieplannen. Ze maken deel uit van het meerjarenplan 2020 — 2025. Het meerjarenplan en de diverse acties worden toegelicht tijdens drie infomomenten.
Je krijgt uitleg over dienstverlening, investeringen, camerabeleid, sportbeleid, vrijwilligerswerk, fietssnelweg, fietspaden, Huis van het Kind, handelsplan, klimaat-en duurzaamheidsbeleid,…en zo veel meer. Noteer alvast:
Infosessie voor Oosterzele en Scheldewindeke: maandag 9 maart, 19 u 30, GC De Kluize.
Infosessie voor Balegem: dinsdag 10 maart, 19 u 30, De   Kring, Balegem.
Infosessie voor Gijzenzele, Landskouter, Moortsele, donderdag 12 maart, 19 u 30, GC De Kluize.
Inschrijven via info@oosterzele.be. Info: schepen voor communicatie Elsy De Wilde, 0494 / 86 57 04, elsy.dewilde@oosterzele.be.     Reporter 17