Jonge duiven vinden nieuwe duivenmelker en duiventil.

Balegemsche duivenmarkt 2020

Zondag 1 maart vond de Balegemse Duivenmarkt plaats. Iedereen was welkom tussen 8 en 13 uur in zaal “De Kring” in Oosterzele-Balegem.

Voor de 21ste maal organiseerden de Landelijke Gilde Balegem hun duivenmarkt in de kring te Balegem. Een voltreffer: een grote opkomst en vele jonge duiven te koop. Op de eerste zondag van maart was de zaal ‘ De Kring’ in Balegem opnieuw de place to be voor de duivenliefhebbers . Voor de eigenlijke start van het duivenseizoen kwamen de liefhebbers nog een laatste keer bijeen… om duiven te kopen of te koop aan te bieden of vooral ook om te genieten van een leuke babbel. Onze Engelse liefhebbers waren ook weer   op post en vertrokken met enkele tientallen duiven naar huis terug