©Karate Club Kachi

Karate Club Kachi 2 Belgische karate kampioenen rijker

Vorige week hebben enkele Kachi leden zichzelf overtroffen door het podium te halen op het Belgisch kampioenschap, zo heeft Kachi 9 podiums kunnen behalen in Leuven waaronder 2 Belgische tittels. Boschmans Gilles werd   Belgisch kampioen bij U10 kata en Pots Penina werd Belgisch kampioen bij U18 kumite -59kg. Nog nooit heeft de club zoveel podiums kunnen bereiken op een BK en hiermee bevestigen ze zich tot de top van Belgi ë.

Volgende week staat het Provinciaal kampioenschap in Sint-Niklaas op het programma en hier zal de club weer strijden om voor de 11de  keer de Supercup op rij te winnen. Bijna 25 leden (+/- 40 categorie ën) zullen het beste van zich geven op dit kampioenschap in kata, kataploeg en kumite.

In het totaal heeft de club 130 leden en men kan nog steeds op 1 van hun trainingen aansluiten bij de club. 5 keer per week trainen de leden en er kan al vanaf 4 jaar getraind worden, hiermee is de jeugdwerking top eenmaal ze ouder worden.

©Karate Club Kachi