©Karate Club Kachi

Karate Club Kachi 2 Belgische karate kampioenen rijker

Vorige week hebben enkele Kachi leden zichzelf overtroffen door het podium te halen op het Belgisch kampioenschap, zo heeft Kachi 9 podiums kunnen behalen in Leuven waaronder 2 Belgische tittels. Boschmans Gilles werd  Belgisch kampioen bij U10 kata en Pots Penina werd Belgisch kampioen bij U18 kumite -59kg. Nog nooit heeft de club zoveel podiums kunnen bereiken op een BK en hiermee bevestigen ze zich tot de top van België.

Volgende week staat het Provinciaal kampioenschap in Sint-Niklaas op het programma en hier zal de club weer strijden om voor de 11de keer de Supercup op rij te winnen. Bijna 25 leden (+/- 40 categorieën) zullen het beste van zich geven op dit kampioenschap in kata, kataploeg en kumite.

In het totaal heeft de club 130 leden en men kan nog steeds op 1 van hun trainingen aansluiten bij de club. 5 keer per week trainen de leden en er kan al vanaf 4 jaar getraind worden, hiermee is de jeugdwerking top eenmaal ze ouder worden.

©Karate Club Kachi

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X