Leerlingen Sint-Barbaracollege exposeren hun kunstwerken

Tijdens het toonmoment van het tweejaarlijkse kunstproject op zaterdag 25 en zondag 26 april in het Sint-Barbaracollege krijg je als bezoeker inkijk in de creativiteit van de leerlingen.

Tijdens de Cobra-expo zullen niet enkel werken van Guillaume Corneille, Asger Jorn, Pierre Alechinsky, Karel Appel en andere buitenbeentjes te zien zijn, maar ook heel wat werken van de leerlingen die zich door deze gevestigde namen lieten inspireren. De expo is zowel op zaterdag als op zondag geopend van 14 tot 17 uur. Naast de kunstwerken van de leerlingen en van de Cobra-kunstenaars zijn er ook diverse kunstige optredens, in elkaar gebokst door de leerlingen. Ze stellen ook hun ‘ateliers’ open en er is ook een oudercaf é. Niet te missen is het optreden van de ‘Cobrakids’, om 16 uur op de speelplaats. Aansluitend is het met ‘The Holy Heart Rock Band’ de beurt aan de ouders en de leerkrachten. De toegang is gratis. Meer info via 09/360.05.96.