“TEAM” werd de winnaar van 2de editie ‘Kwistige Quiz’

Jong Vld organiseerde op vrijdag 6 maart de tweede editie van hun 'Kwistige Quiz'

De quiz vond plaats in het Ganzenhof in Balegem. Ploegen bestonden uit minimum 4 en en 5 personen. Jong VLD heeft voor de tweede editie van de quiz ‘Kwistige Quiz’ een reeks mooie prijzen in petto. Een succes opkomst niet minder dan 16 tafels van vijf spelers elk met hun specialiteiten en 8 speelronden waarvan een muziekronde. De teams waren aan elkaar gevaagd maar “TEAM” werd de winnaar met 126 punten gevold door pas troel (121p) en looze&the ladies (120p).

 

TEAM bestond uit Nicolaas, Ware, Mark, Jonas en Lukas en zijn uit de regio Oosterzele / Zottegem ze nemen regelmatig deel aan algemene quizzen.

Men kreeg ook bezoek van Dyllis De Pessemier die zich kandidaat stelt voor bestuurslid open VLD en Egbert Lachaert die zich kandidaat stelt voor het voorzitterschap.