Voorwaarts Gijzel Oosterzele verkoopt heerlijke chocolade

Toon een groot hart en steun Jeugdwerking VGO

Net als vorige jaren organiseert Voorwaarts Gijzel Oosterzele opnieuw een chocoladeverkoop ten voordele van de Jeugdwerking. Toon een groot hart en steun uw favoriete hartsclub VGO. Je kan gewone paaseitjes (250 gr.), kleine gevulde eitjes (250 gr.) tegen 5 euro en figuur paashaas (320 gr) tegen 7,50 euro bestellen. Fondant, melk of wit, maak uw keuze. Bestelformulieren kunnen bezorgd worden aan het bestuur, spelers, kantine VGO, ING kantoor Oosterzele, kapsalon Dirk Bockstaele en Caf é Central. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).
Het bestuur en de vele medewerkers van Voorwaarts Gijzel Oosterzele hebben veel veil voor hun club. Eenmaal VGO, altijd VGO. Voorzitter Chris Govaert en het bestuur werken gedreven verder aan de toekomst van de club. Zowel sportief als inzake begeleiding en omkadering. Voorwaarts Gijzel Oosterzele blijft geloven in een sociaal project waarin voetbal een ontmoetingsplaats is voor de Oosterzeelse jeugd, ouders, familieleden, vrienden, supporters, kennissen. De jeugdopleiding neemt bij VGO een centrale plaats in en is essentieel. Dankzij de vele inspanningen van het bestuur en jeugdbestuur krijgt de jeugd kansen om zich optimaal te ontwikkelen. Het seizoen 2019 — 2020 zit er bijna op, men kan een vrij positieve balans voorleggen. Jammer, voor het eerste elftal was moeten voetballen in tweede provinciale C zeker geen geschenk. Voor de supporters geenszins een attractieve reeks (verre verplaatsingen naar het Waasland,…) Iedereen hoopt dat VGO in het seizoen 2020 — 2021 in 2 de B zal voetballen. D é revelatie van het seizoen 2019 — 2020 is wel de gloednieuwe damesploeg, de VGO — ladies scoorden al 123 keer, en sprokkelden al 46 punten bij elkaar en blijven in de top meedraaien.
Ambitie
Voorzitter Christ Govaert bestuurt de club met de manier waarmee hij ook zijn succesrijke zaak Holeki in Wetteren leidt. Hij wil geen amateurisme, wel een moderne en professionele club. En ook belangrijk, een financieel gezonde vereniging. Hij is ambitieus. Onder zijn voorzitterschap werd een hypermodern voetbalcomplex neergepoot in Hogeveld. Vooraleer het kan worden geopend, werden er heel wat stappen gezet. Letterlijk en figuurlijk. Het siert de voorzitter en het voltallig bestuur van VGO dat – na de alles verwoestende storm van 5 februari 2013 – onmiddellijk de handen uit de mouwen werden gestoken. Een werk van lange adem. En zie, begin januari 2019 konden de spiksplinternieuwe kantine, kleedkamers, ontvangstruimte,…geopend worden. Heel chic. Een heel geslaagde realisatie. Bewonderingswaardig, het engagement, de droom en de lovenswaardige veerkracht van het bestuur van Voorwaarts Gijzel Oosterzele. Voorzitter Chris Govaert en het bestuur willen van VGO een club maken met een toekomstvisie en uitstraling. De inspanningen die voorzitter Chris Govaert en het bestuur leveren verdienen meer waardering. Bij Voorwaarts Gijzel Oosterzele verzetten zoveel mensen bergen werk en dat verdient veel respect. Er wordt werk gemaakt om van Voorwaarts Gijzel Oosterzele een sterke merkbekendheid en regionale uitstraling te geven. Als puntje bij paaltje komt moet Voorwaarts Gijzel Oosterzele zijn ‘verloren’ supporters zien terug te halen. De supporters zijn de kracht van Voorwaarts Gijzel Oosterzele, die gaan boven alles. Het Oosterzeelse voetbal verdient ons inziens v éél meer belangstelling.   Er blijft veel werk te doen. Er blijven ook veel euro’s nodig. Je kan nu met de chocoladeverkoop ten voordele van Voorwaarts Gijzel Oosterzele een duit in het zakje doen. Steun VGO. Je kan helpen. Koop de heerlijke paaseitjes. Vele kleintjes, maken een groot.       Reporter 17