© Afbeelding van willian_2000 via Pixabay

Vlaams Belang Jongeren willen inkopen doen voor kwetsbare ouderen.

'Mail jullie boodschappenlijstje maar door.'

 


Geraardsbergen. In onzekere tijden – zoals we dat nu met het coronavirus kennen – hebben vooral ouderen in onze samenleving het moeilijk. Ze zijn er kwetsbaar en ontvankelijk voor het virus. Daarom wil het willen de Vlaams Belang Jongeren Oost-Vlaanderen en de afdeling Vlaams Belang Geraardsbergen in het bijzonder de ouderen in de Denderstreek een handje helpen door hun boodschappen te doen. Maarten Van Liedekerke van VBJ-Oost-Vlaanderen: ‘Als ze hun boodschappenlijstje en hun adres doorsturen naar maarten.vanliedekerke@vbj.org of naar oost-vlaanderen@vbj.org dan zorgen wij voor het nodige. Alle steun is welkom, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen helpen in deze moeilijke tijden.’

U kan uw boodschappenlijstje mailen naar:
maarten.vanliedekerke@vbj.org
oost-vlaanderen@vbj.org
aderuyck@hotmail.com