Knuffelbon

Het zijn harde tijden. Voor mensen die ziek zijn of een geliefde verloren. Voor zij die verzorgen of troosten. Voor zij die hun kleinkinderen of grootouders niet zien. Of hun ouders. En een knuffel zegt zo veel meer dan woorden.


Maar we moeten anderhalve meter uit elkaar blijven. En dat nog enkele weken. Net nu we er behoefte aan hebben mag het niet. Net nu we willen troosten moeten we afstand houden. Net nu we iemand een stevige knuffel willen geven, zal het moeten wachten

Misschien kunnen we de knuffel nu al geven, en hem tegoed houden voor als alles weer wat beter gaat. Een tegoedbon. In te ruilen als het beter gaat. Zonder houdbaarheidsdatum en voorwaarden. En uit het hart gegeven.

Geef hem in een berichtje. Of druk hem af en stuur hem op. Voor je lief of je geliefde. Voor je familie of vrienden. Voor iemand die immens graag ziet.of zo maar.

Dikke knuffel,

Eric