Een voorrecht om met dit team te kunnen werken

GC De Kluize zoekt uitbater cultuurcaf é

Zin om het ronduit schitterend team van het Gemeenschapscentrum De Kluize te versterken? Dan is deze job misschien voor jou. Het team van GC De Kluize zoekt een uitbater/concessiehouder   voor het cultuurcaf é. Stel je kandidaat voor woensdag 1 april 2020. Ga naar gcdekluize.be/zkt, voor de gunningsvoorwaarden en het inschrijvingsformulier. Interesse? Je kan contact opnemen met David De Landsheere, 09/ 363 83 30, cultuur@oosterzele.be.   (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
Het Gemeenschapscentrum De Kluize opende de deuren op 1 september 2012. Sindsdien biedt GC De Kluize, zijn baseline indachtig, ruimte voor idee ën. Het Kluize-team timmert — dag in dag uit — aan de uitbouw van een centrum met een hart voor ontmoeting, schoonheid in zijn meest uiteenlopende vormen en verbinding. Als uitbater van het cultuurcaf é maak je deel uit van het GC De Kluize-team. Als uitbater/concessiehouder van het cultuurcaf é werk je volgens de principes van het centrum en ben je meer dan louter leverancier van dranken. Bij de eigen programmatie van De Kluize open je de deuren van het praatcaf é/foyer en ontvang je de bezoekers in een aangename sfeer. Je bent co-producent van ‘de Kluize beleving’ in het algemeen. Daarnaast sta je eveneens in voor de stipte levering van dranken aan de gebruikers van de infrastructuur, de stockcontrole en een correcte afrekening.     Reporter 17