Camera slaagt er niet in beruchte Bevegemse sluikstorter te vatten

Aan de achterkant van het station in Zottegem is al maanden een sluikstorter aan het werk. De stad Zottegem doet inspanningen om hem/haar te vatten, maar dat is nog steeds niet gelukt.

De door lezers ingestuurde foto’s van het sluikstort op de hoek van de Broeder Mareslaan en de Lyceumstraat zijn al lang niet meer op een hand te tellen. In deze coronatijden slaagde de sluikstorter er zelfs in om ongezien autobanden op het bewuste plekje achter te laten. Schepen van Leefmilieu Leen Goossens (CD&V) laat weten dat de stad Zottegem zich bewust is van het probleem. “Onze mobiele camera heeft daar al verschillende keren gehangen”, laat ze weten. “Echter zonder resultaat. We kennen dat plekje inderdaad, vandaar dat we er regelmatig controle doen.”