Corona zorgt ook voor warme momenten

Familie maken praatje aan het raam

Corona veroorzaakt veel ellende, maar zorgt soms   toch ook voor hartverwarmende taferelen, zo staan familie of vrienden een raampraatje te maken in het zorgcentrum De Zilverlinde (Scheldewindeke).
Rusthuizen zijn verboden terrein voor bezoekers. Ouderen zien hun kinderen en kleinkinderen niet meer en bewoners zitten bijna de hele dag verplicht op hun kamer.In ‘coronatijden’ zijn wij blijkbaar best inventief om alsnog onze geliefden te kunnen zien. Familie willen hun rusthuis bewoners toch een hart onder de riem steken dat ze toch niet vergeten worden in deze tijden van blijf in je kot.Gelukkig zijn de kamers op het gelijkvloers.
WITTE LAKENS
Ook Oosterzelenaren hangen massaal witte lakens buiten. De witte lakens zijn een eerbetoon aan alle zorgverleners die nu alles op het spel zetten om het coronavirus te bestrijden. Hier en daar waren er ook boodschappen te lezen om iedereen te bedanken die zich op dit moment inzet om het coronavirus in te dijken en te bestrijden.