Veilig lekkers kopen bij Bakkerij Marysse

Handelaars die open mogen blijven doen er alles aan om het contact tussen klanten, personeel en producten zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo ook bij bakkerij Marysse in Velzeke en Zottegem waar grote doorzichtige schermen werden geplaatst.

Opvallend beeld in de bakkerijen van Jeremy Marysse aan de Penitentenlaan in Velzeke en aan de Heldenlaan in het centrum van Zottegem. De klanten worden er bediend van achter een doorzichtig scherm. “Omdat ik vind dat iedereen beschermd moet worden”, aldus bakker Jeremy. “De klanten uiteraard, maar evengoed ons verkooppersoneel en de bakkers. We hebben in de winkels ook vakken aangebracht met schilderstape, om de mensen in de rij ertoe aan te zetten niet te dicht bij elkaar te gaan staan. Om de wachtrijen zo kort mogelijk te maken hebben we trouwens al onze broden op voorhand gesneden. Veel mensen kopen tegenwoordig immers 5 of 10 broden tegelijk. Om ze in hun diepvries te bewaren voor eventuele slechtere tijden.”