Virtueel op caf é gaan in Erwetegem

Onder het motto “Als jij niet op caf é kan, dan komt het caf é naar je toe”, gaat Praat & Event Caf é Barry’s in Erwetegem tijdens de lockdown periode regelmatig virtueel openen.

“90% van de klanten komt op caf é om sociaal contact te zoeken”, licht zaakvoerder Geert Van De Velde toe.  “Net dat sociaal contact moeten vele klanten missen tijdens deze bizarre periode.  Daarom vind ik dat we alle technische middelen waarover we vandaag beschikken, optimaal moeten gebruiken om de mensen met mekaar in contact te houden.  Vanop de Facebookpagina van Barry’s gaan we een chatroom openen. Het betreft een videochatroom zodat alle bezoekers mekaar kunnen zien en met mekaar een babbeltje kunnen slaan.  We gaan de chatroom openen achter de werkelijke toog van het caf é, dus  wie inlogt zal terechtkomen in het werkelijke decor van de zaak zodat je toch een beetje het gevoel krijgt dat je echt op caf é bent met jouw vrienden.  Voor een pint zal je helaas zelf naar de frigo moeten lopen”.

Het eerste chatcaf é zal zondagnamiddag plaatsvinden van 15u tot 17u.  Inloggen kan via de Facebookpagina van Praat & Event Caf é Barry’s (https://www.facebook.com/BarrysZottegem