Zottegemse ‘patatjesmobiel’ gestolen

Vanmorgen werd de ‘patatjesmobiel’ van restaurant Potatolicious in Gent gestolen. Het restaurant wordt uitgebaat door Zottegemnaar Wouter Van Snick en zijn vrouw Gilke Tuybens.

De diefstal gebeurde terwijl Wouter bestellingen aan het inladen was. Hij was even beneden in de keuken van het restaurant aan de Verloren Kost toen de dief zijn kans schoon zag. De diefstal van de bestelwagen heeft een zware impact op de werking van het restaurant want hij werd gebruikt voor de thuisleveringen.

De nummerplaat van de wagen is 1-WTA-430. Aan getuigen of mensen die iets meer weten over de diefstal wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie van Gent op het nummer: 09/266.61.11. 

Belangrijk

Patotiolicious benadrukt dat het blijft ‘patatjes’ leveren in Zottegem en omstreken.⁠ Levering aan huis van dinsdag tem zaterdag.” Onze gerechten worden koud geleverd en zijn makkelijk op te warmen. ⁠Bestellen kan alle dagen tot 16u. Levering tussen 16u15 en 18u30, of na afspraak.⁠ Gratis levering in Zottegem⁠. In Zwalm, Brakel, Lierde, Herzele, Steenhuize, Balegem gratis vanaf €30⁠. Bel op: 0486/27.02.83⁠. Mail: info@potatolicious.be⁠. Betaling gebeurt cash bij levering (gepast aub) of via smartphone .”⁠

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X