DO Oosterzele zet huishoudelijke hulp stop tot en met 19 april

De Dienstencheque Onderneming Oosterzele (DOO) vindt in het kader van de preventie van het coronavirus het belangrijk dat de veiligheid en de gezondheid van hun medewerkers en klanten gegarandeerd blijft.   DOO heeft dan ook   beslist om huishoudelijke hulp tijdelijk stop te zetten tot en met 19 april. Een wijs besluit. (R17, foto DDL)

Deze maatregel werd eerst ingevoerd tot en met 3 april, de periode wordt nu verlengd tot 19 april 2020. Voor alle verdere vragen kan je Dienstencheque Onderneming Oosterzele bereiken via mail info@do-oosterzele.be. Telefonisch is DOO momenteel NIET bereikbaar. Het DOO-team rekent op het begrip van hun klanten. ‘Hou jullie veilig en gezond en hopelijk tot binnenkort’, klinkt het vriendelijk in het DOO — team.

Strijkdienst

De dienstencheque Onderneming Oosterzele (DOO) heeft wel een strijkster in dienst die u tijdens de coronacrisis uit de nood kan helpen met uw strijk. De strijk gebeurt bij haar thuis en wordt ook vergoed via dienstencheques. Alle veiligheidsmaatregelen worden nageleefd. Je kan contact opnemen met Martine Demeyer, Rollebaan 59, Moortsele, 0496 / 10 52 79. (Reporter 17)