Markske zijn muts staat scheef.

Markske in tijden van crisis – Complottheorieën zijn er steeds

Een ironische blik op de actualiteit door de auteur van 't Spelleke Van Lierde.

Complottheorieën zijn er steeds. Slechts één kan correct zijn. Er zit te weinig Hercule Poirot in mij om de ware aard van het coronabeestje te detecteren.

De populairste theorie is de volgende: het coronavirus ontstond uit een explosief mengsel van rattenpis, overjaarse zongedroogde caviakeutels en een emmer visafval, op een groezelig marktje, ergens in Centraal-China.

Huhh… zo kan ik het ook. Het coronavirus ontstond uit een explosief mengsel van verschraalde pils, geretourneerde maaginhoud en aangekoekte condens tussen wangen en opgeplakte jodenbaarden tijdens carnaval ergens in Oost-Vlaanderen. Een strakke noordwestenwind -Ciara genaamd- dreef de ziekmakende cocktail naar het noorden van Italië, alwaar het in de vorm van sneeuwkristallen vredig over de valleien viel

We vliegen vlotjes naar Mars en terug, en Artificële Intelligentie is een feit. Het brouwen van een simpel siroopje tegen een ‘kwaaj valling’ is te hoog gegrepen.

You can fuck the pigeon, but you can’t fuck me.

Ciara? Carnaval? Ze halen niet eens het jaaroverzicht. En wij?

Lees ook:

https://www.nuus.be/2020/03/24/markske-in-tijden-van-crisis-hoe-lang-gaat-dit-nog-duren/

https://www.nuus.be/2020/03/25/markske-in-tijden-van-crisis-droefenis-alom/

https://www.nuus.be/2020/03/26/markske-in-tijden-van-crisis-we-zullen-doorgaan/

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X