Herzele blijft bewegen

De sportdienst en het lokaal dienstencentrum ’t Ryckbosch slaan de handen in elkaar om de Herzelenaren tijdens de coronacrisis te laten bewegen. In april lanceren ze elke werkdag om 9u00 twee nieuwe beweegidee ën voor alle telewerkers en actieve senioren.

Op 1 april beten schepen van sociale zaken Hilde Van Impe en schepen van sport Benjamin Rogiers de spits af met de eerste twee beweegidee ën. “Het is belangrijk om lichamelijk en geestelijk fit te blijven, ook in tijden waarin we in ons kot moeten blijven”, volgens schepen Rogiers.

In een filmpje op de facebookpagina geven de schepen het goede voorbeeld en tonen hoe je de oefeningen moet uitvoeren. “Bewegen in uw kot wordt zowat de norm voor de komende weken”, vult schepen Van Impe aan. “Daarom geven we alle telewerkers en actieve senioren in Herzele de nodige inspiratie met onze beweegidee ën”.

Deze work-outs kan je gerust bovenop de dagelijkse wandeling of fietstocht doen. Alle gelanceerde beweegidee ën kan je terugvinden op de facebookpagina van het lokaal bestuur of op www.herzele.be/herzele-blijf-bewegen