Herzele steekt de lokale handelaars een hart onder de riem

Veel handelszaken worden getroffen door de coronamaatregelen. Het lokaal bestuur van Herzele wil de getroffen handelaars een financieel hart onder de riem steken en roept daarvoor de Hart voor Handelaars bon in het leven.

Inwoners kunnen een Hart voor Handelaars bon ter waarde van 50,00 euro aankopen bij het lokaal bestuur om bij een van de deelnemende handelaars te besteden. Wij leggen 5,00 euro bij op elke aangekochte bon, zodat je voor 55,00 euro aankopen kan doen van zodra de handelszaak opnieuw open is,” licht schepen van lokale economie Heidi Knop toe.

Op die manier verdienen de handelszaken toch iets in deze moeilijke periode en door 5,00 euro bij te leggen, willen we onze inwoners extra motiveren om onze lokale handelaars te steunen. We hopen vooral op veel solidariteit van de inwoners naar onze handelaars toe.”

Op www.herzele.be/hart-voor-handelaars vind je een overzicht terug met alle deelnemende handelszaken waarvoor je een Hart voor Handelaars bon kan aankopen.