De Zottegemse zangeres Vroni De Moor heeft haar eerste soloproject klaar en lanceerde een videoclip.

Vroni was al van jongs af aan gebeten door muziek. Naast haar middelbare studies volgde ze ook muziek aan de SAMWD Zottegem. Haar interesse in muziek mondde uit in een hogere muziekopleiding aan het conservatorium te Gent. Momenteel zit ze in haar eerste master popzang. Onlangs startte dus ze haar eigen soloproject. Daarmee bracht ze al haar eerste single Blue Moon uit. Deze single wordt nu vervolgd door een livesessie van een nieuw nummer genaamd Fall. Voor de video-opnames kreeg ze de opportuniteit dit nummer in oktober op te nemen in het prachtige Sanitary-gebouw te Zottegem.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X