Creativiteit voor kinderen in quarantaine! Neem deel aan een fotowedstrijd.

Lisa Bilterijst

 


Ben je het berenjagen even beu? Hier is een idee! Creativiteit voor kinderen in quarantaine! De Paashaas komt bij Lisa Bilterijst Fotografie en geeft een fotoshoot cadeau! We maken er een fotowedstrijd van: Maak een originele foto in je kot, of tuin en stuur deze door naar lisa@lisabilterijstfotografie.be
‘Inzendingen voor de wedstrijd worden aanvaard tot en met 12 april (Pasen) De winnaar wordt bekend gemaakt op paasmaandag 13 april alsook komt er een digitale tentoonstelling van alle inzendingen hier op onze pagina. (Lisa Bilterijst Fotografie) Deelnemen kan tot 16jaar.’

Te winnen:
Een halfuur fotograferen van jullie gezinnetje bij jullie thuis. (Na de corona situatie) ik kijk al uit naar al die creatieve inzendingen!
Be safe! 😍’