© Garage Van Lierde

Zottegem klaar voor ‘De Ronde tegen Corona’

Geen Ronde van Vlaanderen vandaag, maar dankzij VTM en HLN wel een ‘Ronde tegen Corona’. Er wordt een helikopter de lucht ingestuurd die live beelden zal maken van de steunbetuigingen die te zien zijn. Ook in Zottegem werd van alles in elkaar geknutseld.

“Op HLN kan je van ’s morgens de helikopter op de seconde volgen en voel je hem als het ware naderen tot in jouw gemeente. Op VTM voorzien Koen Wauters en Freek Braeckman in de namiddag de beelden van commentaar. Kijk nu zondag 5 april, live op HLN vanaf 11u en op VTM vanaf 13u40. Als je zelf – vanuit jouw kot uiteraard – een teken van verbondenheid wil tonen, klik dan hier en stuur jouw voorstel, liefst met video of foto, zodat iedereen kan zien wat jouw boodschap is.”

© Topmen
© TC Zottegem
© Soroptimist Zuid-Oost Vlaanderen Zottegem
© Bakkerij Bolleke