Jolien D’hoore speelt fietskoerier in corona tijden

Toprenster Jolien D’hoore uit Dikkele en lid van het Nederlandse Boels-Dolmans team laat haar groot hart zien en gaat in deze corona tijden op pad gaan als fietskoerier. Jolien kondigde dit zelf aan en wil op deze manier haar steentje bijdragen voor ouderen en hulpbehoevenden. Alle kleine boodschappen die in een rugzak passen zal ze leveren bij de desbetreffende personen. De regio’s Zwalm, Oudenaarde, Zottegem, Gavere, Oosterzele, Merelbeke, … het maakt voor Jolien niet uit. Je kan haar in een priv é bericht op facebook of op twitter een bericht sturen voor zaterdag en dan komt ze het persoonlijk op zondag bij jou aan de deur brengen. Een schitterende initiatief van de leading lady van het Belgische wielrennen. We wensen Jolien veel succes toe in haar mooie bijdrage aan de bevolking.