Rotary Zottegem schenkt 10 laptops aan Sint-Franciscusschool Velzeke

Rotary Zottegem heeft 10 laptops geschonken aan de Sint-Francissusschool in Velzeke. Ze zijn bedoeld voor leerlingen die omwille van hun thuissituatie niet in staat zijn om onderwijs vanop afstand te volgen.

Leerkracht Jonas Van Den Brulle kaartte dit probleem vorige week   aan bij een bevriend Rotari ër, dewelke op zijn beurt dit project voorstelde aan de   commissie Hulp2020 van Rotary Zottegem. Op die manier kunnen alle leerlingen hun   lessenpakket verder afwerken vanaf thuis en deelnemen aan het lesprogramma dat nog   volgt na de paasvakantie.

Technisch adviseur en coördinator Maurice Beurms, alsook ICT Coördinator van de Sint-Franciscusschool Tom Bruylandt waren beiden zeer enthousiast en bedanken in naam   de school en hun directrice, , de mensen van Rotary   Zottegem voor dit prachtige initiatief.