UPDATE: AZ Sint-Elisabeth bevindt zich deze week in een plateaufase

AZ Sint-Elisabeth bevindt zich deze week in een plateaufase. Het aantal opgenomen besmette patiënten schommelt de laatste dagen rond 30. De druk op intensieve zorgen blijft evenwel hoog, met 12 besmette en 3 verdachte patiënten.
Intussen hebben 34 besmette patiënten het ziekenhuis mogen verlaten. Helaas is ook het aantal overleden patiënten gestegen tot 3.

De evolutie in de woonzorgcentra blijft de volle aandacht krijgen. In onze nabije regio blijven we momenteel gespaard van outbreaks, maar deze zijn er wel in iets verder gelegen WZC’s. Het ziekenhuis verwacht een instroom van bewoners en personeel uit WZC’s naar het einde van de week toe.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X