Veronique Lenvain (Vlaams Belang Brakel) schenkt mondmaskers aan rusthuizen

Onze mensen helpen - wij laten onze zorgvertrekkers niet in de steek

 

Ook in tijden van corona blijven wij zorgen voor onze mensen van Brakel ! Als de overheid in gebreke blijft, springen wij in de bres.

Veronique Lenvain, gemeenteraadslid voor het Vlaams Belang, is er in geslaagd via hun uitgebreid en betrouwbaar netwerk 500 exemplaren van chirurgische mondneusmaskers (type IIR) op de kop te slaan en dit op eigen kosten (625€) waarvoor zij in de eerste plaats afstand doet van haar zitpenningen van de gemeenteraad.

Mijn partij en ik zijn dan ook verheugd deze broodnodige mondmaskers gratis te kunnen schenken aan twee zorginstellingen in onze gemeente, nl. rusthuis Najaarszon en het Sint- Franciscustehuis in Opbrakel. De respectievelijke directies namen intussen met dankbaarheid de mondmaskers in ontvangst. Wij hebben ook nog een kleinere hoeveelheid mondmaskers bezorgd aan priv é verpleegkundigen die momenteel ook in uitzonderlijke toestanden aan het werk zijn.

Veronique Lenvain, overigens zelf werkzaam als nachtverpleegster in het rusthuis Denderoord te Geraardsbergen is ervan overtuigd dat het medisch en verzorgend personeel dat in de frontlinie staat om onze bejaarde moeder, vader, buur, vriend of kennis te helpen, op deze manier beter beschermd zullen zijn. Ik druk ook op die manier mijn oprechte dank en enorme waardering uit aan al deze helden !

Over de partijgrenzen heen blijven wij onze mensen helpen en samen zorgen we ervoor dat niemand wordt achtergelaten ! Zorg voor elkaar ! Nu meer dan ooit !