Temperatuurmeting, neuswissers….Update richtlijnen bezoek AZ Sint-Elisabeth in Zottegem

Het AZ Sint-Elisabeth Zottegem zet de richtlijnen voor een bezoek aan het ziekenhuis op een rij:

“Het ziekenhuis blijft zich inspannen om de veiligheid voor zowel onze pati ënten als onze eigen medewerkers zo optimaal mogelijk te waarborgen: Kom je naar ons ziekenhuis voor een dringende of noodzakelijke raadpleging of opname? Meld je steeds aan via de hoofdingang bij de onthaalmedewerker. Er wordt gevraagd om je handen te ontsmetten en je ontvangt een mondneusmasker. Via temperatuurmeting zal je gescreend worden.”

“Probeer indien mogelijk alleen te komen naar het ziekenhuis. Een begeleider is enkel toegestaan bij uitzondering. De begeleider mag geen ziektesymptomen vertonen en geen koorts hebben. Er wordt eveneens gevraagd een mondneusmasker te dragen en de handen te ontsmetten. Kom slechts 10 minuten voor het afgesproken tijdstip naar ons ziekenhuis. Zo voorkomen we dat meerdere personen tegelijk in de wachtzaal moeten wachten.”

“Pati ënten die opgenomen worden voor een dringende of noodzakelijke ingreep of interventie zullen in functie van het type ingreep op voorhand getest worden middels een neuswisser.”

Check onze website  www.sezz.be  voor de laatste ontwikkelingen.