Aangekondigde wegenwerken te Onkerzele en Schendelbeke


Schendelbeke/Onkerzele. Vandaag zijn de voorbereidende werken aan de 𝐕𝐨𝐥𝐝𝐞𝐫𝐬𝐬𝐭𝐫𝐚𝐚𝐭 gestart. De voorbereidende werken zullen duren tot 8 mei 2020. Tussen 14 en 18 mei 2020 vinden dan de asfaltwerken plaats. Doordat de aannemer genoodzaakt was om zijn planning op het laatste moment te wijzigen, was het voor hen niet meer mogelijk om nog bewonersbrieven te versturen. De aannemer en het lokaal bestuur verontschuldigen zich hiervoor. Er worden afspraken gemaakt met de aannemer om ervoor te zorgen dat de bewoners in het vervolg tijdig geïnformeerd worden over werken in hun straat.

Voor het verkeer is er tijdens de werkzaamheden aan de Voldersstraat een omleiding voorzien in beide richtingen. De volledige rijweg is afgesloten, maar fietsers en voetgangers kunnen door en ook de handelaars blijven bereikbeer. Plaatselijk verkeer is toegelaten.

Er wordt ook gewerkt aan de 𝐊𝐨𝐫𝐞𝐧𝐝𝐫𝐢𝐞𝐬. De voorbereidende werken zijn gestart op 20 april en duren tot en met 24 april 2020. De asfaltwerken vinden plaats tussen 14 mei en 18 mei 2020. De volledige rijweg is afgesloten, maar er is een doorgang voorzien voor voetgangers.
Vanaf 11 mei tot en met 20 mei wordt er gewerkt in de 𝐕𝐢𝐬𝐬𝐞𝐧𝐡𝐨𝐥𝐬𝐭𝐫𝐚𝐚𝐭, 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐨𝐧𝐝𝐞𝐧𝐞𝐧𝐬𝐭𝐫𝐚𝐚𝐭 en 𝐖𝐚𝐭𝐞𝐫𝐦𝐨𝐥𝐞𝐧𝐬𝐭𝐫𝐚𝐚𝐭. Meer info over de verkeersinformatie over deze werken volgt nog.
TIP: Je vindt alle geplande wegenwerken terug op de homepagina van deze website, onderaan bij Wegenwerken en Mobiliteit.
Een overzicht van alle actuele wegenwerken in Geraardsbergen. http://ow.ly/LyCz50zme5Y