Aangekondigde wegenwerken te Onkerzele en Schendelbeke


Schendelbeke/Onkerzele. Vandaag zijn de voorbereidende werken aan de 𝐕𝐨π₯𝐝𝐞𝐫𝐬𝐬𝐭𝐫𝐚𝐚𝐭 gestart. De voorbereidende werken zullen duren tot 8 mei 2020. Tussen 14 en 18 mei 2020 vinden dan de asfaltwerken plaats. Doordat de aannemer genoodzaakt was om zijn planning op het laatste moment te wijzigen, was het voor hen niet meer mogelijk om nog bewonersbrieven te versturen. De aannemer en het lokaal bestuur verontschuldigen zich hiervoor. Er worden afspraken gemaakt met de aannemer om ervoor te zorgen dat de bewoners in het vervolg tijdig geΓ―nformeerd worden over werken in hun straat.

Voor het verkeer is er tijdens de werkzaamheden aan de Voldersstraat een omleiding voorzien in beide richtingen. De volledige rijweg is afgesloten, maar fietsers en voetgangers kunnen door en ook de handelaars blijven bereikbeer. Plaatselijk verkeer is toegelaten.

Er wordt ook gewerkt aan de 𝐊𝐨𝐫𝐞𝐧𝐝𝐫𝐒𝐞𝐬. De voorbereidende werken zijn gestart op 20 april en duren tot en met 24 april 2020. De asfaltwerken vinden plaats tussen 14 mei en 18 mei 2020. De volledige rijweg is afgesloten, maar er is een doorgang voorzien voor voetgangers.
Vanaf 11 mei tot en met 20 mei wordt er gewerkt in de π•π’π¬π¬πžπ§π‘π¨π₯𝐬𝐭𝐫𝐚𝐚𝐭, π•πžπ«π›π¨π§ππžπ§πžπ§π¬π­π«πšπšπ­ en π–πšπ­πžπ«π¦π¨π₯𝐞𝐧𝐬𝐭𝐫𝐚𝐚𝐭. Meer info over de verkeersinformatie over deze werken volgt nog.
TIP: Je vindt alle geplande wegenwerken terug op de homepagina van deze website, onderaan bij Wegenwerken en Mobiliteit.
Een overzicht van alle actuele wegenwerken in Geraardsbergen. http://ow.ly/LyCz50zme5Y

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X