Jong VLD Zottegem zoekt voor jou een lief op een veilige manier

Daten in tijden van Corona is niet evident maar Jong VLD Zottegem gaan er toch voor zorgen dat je aan een lief geraakt. Dat gaan ze alvast proberen. Lees hun bericht:

Jongeren van in en rond Zottegem opgelet! Vorige week lazen we het al in de kranten: de mentale gezondheid van jongeren is er tijdens de Coronacrisis niet op vooruit gegaan, de eenzaamheid slaat toe. Het kwam bij velen dan ook hard aan toen de regering afgelopen vrijdag aankondigde dat het nog steeds niet mogelijk is om onze vrienden terug te zien. Wij, van Jong VLD Zottegem, komen daarom met een idee om de verveling en de eenzaamheid tegen te gaan.

We hebben een ludieke vragenlijst opgesteld en op basis van jullie antwoorden, zullen we een Zottegemse ‘match’ voor jullie vinden. De ideale manier om nieuwe mensen met dezelfde interesses te leren kennen of om te ontdekken wat jij en die ene kennis allemaal gemeen hebben.

Jullie kunnen de vragenlijst invullen tot zaterdag 2 mei, 17 uur. Op zondag 3 mei brengen we jullie dan in contact met jullie “match” (jullie krijgen elkaars naam en e-mail adres). De inhoud van de vragenlijst wordt uiteraard niet doorgegeven.

KLIK HIER OM MEE TE DOEN AAN DE MATCH-MAKER