©RV - Olv Ninove

Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis Campus Ninove is omwille van COVID-19 tijdelijk gesloten

Alle geplande consultaties, onderzoeken, behandelingen, ingrepen en procedures worden geannuleerd, behalve indien dringend en noodzakelijk. Stel medische zorg niet onnodig uit. Contacter uw arts. Als een afspraak, onderzoek of ingreep aangewezen is,   zal die echter plaatsvinden op Campus Aalst.

  • De SP-dienst bleef operationeel tot 14 april 2020. In het voorafgaande weekend hebben toen een aantal pati ënten die op deze afdeling werden verzorgd, net als enkele OLV-medewerkers die bij hun verzorging betrokken waren, positief getest op COVID-19. De positief geteste pati ënten werden ofwel overgebracht naar een COVID-19-cohorteafdeling op Campus Aalst, ofwel in thuisisolatie met verscherpt toezicht geplaatst. Sinds 14 april 2020 zijn er dus de facto geen pati ënten opgenomen op de SP-afdeling in Ninove.
  • Dialyse-behandelingen bleven tot midden april 2020 doorgaan op Campus Ninove, maar zijn ondertussen op Campus Aalst geconcentreerd.

Campus Aalst
Moorselbaan 164
9300 Aalst
Telefoon 053 72 41 11