SU fm deelde 720 choukes uit aan woonzorgcentra


Geraardsbergen/Ninove. SU fm blijft plezante ‘hartverwarmende’ radio maken tijdens deze lockdown. De voorbije weken schreven liefst 12 woonzorgcentra uit Geraardsbergen, Lierde en Ninove zich in voor het programma ‘SUchoekes’. Voor de dagelijkse radio-uitzending konden bewoners, personeel en familie van de bewoners elkaar een muzikaal hart onder de riem steken. Liefst 480 hartverwarmende verzoekjes kwamen voorbij op de radio. Dit  op amper 12 dagen tijd!

SU fm deejay Renata keert met gemengde gevoelens terug: “Ik ben enorm dankbaar voor de vele berichtjes en verzoekjes die ik mocht brengen voor al die lieve mensen in de woonzorgcentra. Ik zou hen graag allemaal een dikke knuffel komen geven, maar helaas kan dit nu niet.”

Woensdagmiddag hadden Renata en Steve van SU fm nog een lekkere verrassing in petto. In samenwerking met Castelein uit Ninove, konden ze het verplegend personeel van de woonzorgcentra een ‘SUchoeke’ bezorgen. Liefst 720 choukes werden bezorgd aan de woonzorgcentra die deelnamen. SU fm blijft ook de komende maanden radio maken voor de liefhebbers van vrolijke muziek. Elke zaterdagmiddag  worden verzoekjes van luisteraars uitgezonden.
SU fm is te beluisteren in Geraardsbergen via 106.9 fm en sufm.be