Geplande werken. Enkele straten worden afgesloten voor het verkeer.


Geraardsbergen. Onze Technische dienst gaat herstellingswerken uitvoeren aan het wegdek in de Kwadestraat van 4 tot en 6 mei. Om deze werken mogelijk te maken wordt een deel van de Kwadestraat verkeersvrij gemaakt. Er is een omleiding voorzien via de Edingseweg en de Kouterstraat. De Kleine Gaffelstraat wordt afgesloten voor het verkeer van 4 mei 7 uur tot en met  8 mei 20 uur. Er is een omleiding voorzien  via Gaffelstraat, Karmelietenstraat en Kleine Karmelietenstraat.

Het kruispunt Kaai/Brugstraat wordt afgesloten voor het verkeer van 4 tot en met 15 mei voor het uitvoeren van rioleringswerken. Er wordt ook een tijdelijk stilstaan- en parkeerverbod ingevoerd ter hoogte van de Penitentenstraat (parkeervlakken ter hoogte van de even huisnummers), Kaai van Brugstraat tot Laverdijstraat, parking Brugstraat en Laverdijstraat. Er is een omleiding voorzien voor het verkeer komende vanaf de Molenstraat via Brugstraat, Vredestraat, Abdijstraat en Denderstraat.