Studentenkring Sottegem steekt mama’s en personeel materniteit AZ Sint-Elisabeth hart onder de riem

Leden van Studentenkring Sottegem (SKS) hebben bezoek gebracht aan de materniteit van het AZ Sint-Elisabeth in Zottegem. Ze hadden cadeautjes bij voor de kersverse mama’s.

“We wilden iets doen voor de zorgsector”, legt Aur élie Van Impe het initiatief uit. “Na een paar keer brainstormen kwamen we op het idee om iets te regelen voor de materniteit. De vrouwen die momenteel op de afdeling materniteit liggen mogen geen bezoek ontvangen wat ook heel eenzaam kan worden. Zo hadden we besloten om voor hen en het personeel iets te maken om hun te bedanken. Ikzelf en nog 2 andere leden van SKS zijn donderdag naar het AZ Sint-Elisabeth ziekenhuis in Zottegem gegaan. We hebben samen cake, taart, koekjes, brownies en bokkenpootjes gemaakt en zijn dit gaan afgeven. Voor iedereen zat er ook nog een kaartje met een boodschap om hen een hart onder de riem te steken.”