Toon een groot hart en steun Voorwaarts Gijzel Oosterzele

Ontbijtmanden voor Moederdag

We beleven een van de zwaarste periodes uit onze geschiedenis. Het coronavirus heeft ook een grote invloed op het verenigingsleven. Zoals zovele clubs is ook Voorwaarts Gijzel Oosterzele zwaar getroffen door het COVID — 19. Wedstrijden, evenementen en activiteiten werden afgelast. Het coronavirus liet veel dingen stil vallen. De ratrace stokt. Als dynamische club werd VGO ongemakkelijk van de leegte. Er zit niets anders op dan de maatregelen die de regering oplegt strikt na te leven. De gevolgen zijn ook voor de Oosterzeelse voetbalclub ingrijpend. Het schudt het leven van bestuur, voetballers en gans de entourage grondig door elkaar. Maar je kan Voorwaarts Gijzel Oosterzele — in deze barre coronatijden — een hart onder de riem steken, steun uw club en bestel een ontbijtmand(en) voor Moederdag. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).
‘Inderdaad geen voetbal meer dit seizoen voor Voorwaarts Gijzel Oosterzele, geen kantine, afgelasting activiteiten, geen inkomsten, onze organisatie van de Nacht van VGO (succesnummer) is nog heel onzeker. Daarenboven blijven de kosten lopen voor de club. Zoals iedereen weet investeerde VGO in een hypermodern voetbalcomplex (VGO toonde een lovenswaardige veerkracht na de alles verwoestende storm van 5 februari 2013), geen subsidies, geen tussenkomsten overheid of sportfederatie(s)’, evalueert Jan Schuddinck, één van de drijvende krachten van Voorwaarts Gijzel Oosterzele. Maar VGO blijft VGO, bewonderingswaardig het engagement, de veerkracht van het VGO — bestuur. De club gaat ook dit keer de handen uit de mouwen steken. Toon een groot hart en bestel voor Moederdag (zondag 10 mei) een of meerdere ontbijtmanden. Je merkt het al, bij Voorwaarts Gijzel Oosterzele ontbreekt het niet aan de nodige ideetjes.
VERWEN MOEDER
Voorwaarts Gijzel Oosterzele is om meer dan één reden het favoriete contactpunt voor al wie op zoek is naar een kwalitatief ontbijt. De formule is geknipt voor wie je eens wil verwennen. Een tip: verwen moeder met een zorgvuldig uitgekozen attentie. ‘Moederdag’ kan niet meer stuk. Extra verwengenot. Bestellen is vanzelfsprekend een must. Volwassenen betalen 15 euro voor een ontbijtmand, voor cava en ontbijtmand: 20 euro. Kinderen smullen tegen 10 euro. De ontbijtmanden bevatten tal van lekkernijen. Bestel tijdig. Je kan kiezen uit vier tijdsblokken: 8 u — 8 u 30, 8 u 30 — 9 u, 9 u — 9 u 30, 9 u 30 — 10 u. Bestellen kan tot en met woensdag 6 mei 2020. De ontbijtmanden worden geleverd of kunnen afgehaald worden in Hogeveld Oosterzele, terrein VGO. Je kan het bedrag overschrijven op rekening BE35 3900 2329 7637 ING Oosterzele, of payconiq, cash (volgens de COVID —19 regelgeving). Info en bestelformulier kan je vinden op facebook, link via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvQdiSUn1mQdJRGSrnPMXgDdhI3nbY-805NMP6m0rGMVx8sw/viewform, je kan het bestelformulier ook doormailen naar jeugd@vwgo.be, Filip.fostier@telenet.be of droppen in brievenbus van ING Kantoor, Keiberg 2 Oosterzele.   Reporter 17