marktdag Gijzenzele

Burgemeester Van Durme: ‘We heropenen de markten in Gijzenzele en Scheldewindeke’

We kunnen al even herademen

Velen gaan het graag horen. ‘Ik neem samen met het voltallig schepencollege de verantwoordelijkheid om onze wekelijkse marktdagen opnieuw te heropenen: op maandag 11 mei in Gijzenzele en op woensdag 13 mei in Scheldewindeke’, meldt burgemeester Johan Van Durme. Als dat geen goed nieuws voor de vele marktbezoekers. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).
markt sScheldewindeke

‘We nemen het heft in handen, we gaan niet wachten op de nieuwe richtlijnen van de Veiligheidsraad, we vinden dat onze markten in Gijzenzele en Scheldewindeke noodzakelijk zijn in het kader van de voedselbevoorrading. We gaan uiteraard zorgen voor een veilige omgeving, en met onze gemeentediensten gaan we zorgen dat alle ‘coronaregels’ nageleefd worden, de gezondheid voor de marktkramers én marktbezoekers gaat voor alles’, weet burgemeester Van Durme.

Een tip voor de Oosterzelenaars: volg alsjeblieft de voorzorgsmaatregelen op, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Werk mee om deze activiteit gaande te houden. Draag heel goed zorg voor elkaar.       Reporter 17