foto grenbuiken

Filip Michiels: ‘Hopelijk mogen kermiskramen komen op Kermis Windeke’

Optredens Christoff, Bobby en Dorpsontbijt verplaatst naar 2021

‘Momenteel is er nog geen duidelijkheid of er begin juli al dan niet kermiskramen zullen mogen staan op ons geliefde Marktplein in Scheldewindeke. Alles hangt af van wat de Veiligheidsraad beslist. Kermiscomit é De Windeekse Groenbuiken zou normaal haar 13 de programma uitwerken, maar grote evenementen zullen niet mogen plaatsvinden’, meldt voorzitter Filip Michiels namens De Windeekse Groenbuiken. (Reporter 17)
‘De optredens van topartiest Christoff en de nieuwe boysband BOBBY   die al waren vastgelegd voor vrijdagavond en ons groot dorpsontbijt op zondagmorgen zullen helaas NIET kunnen doorgaan. Het kersmiscomit é zal deze events verplaatsen naar juli 2021. Het comit é hoopt dat de kermiskramen toch zullen mogen komen, maar wachten daarover op een beslissing van de Veiligheidsraad.   Al dan niet wordt dan nog een klein randprogramma uitgewerkt, waarbij de veiligheidsmaatregelen kunnen worden nageleefd. We houden jullie op de hoogte’, besluit Filip Michiels. Reporter 17
videolink Christoff