Mevrouw Greta van Stella Matutina in Michelbeke met pensioen

 

Greta Van der Linden uit Lierde(Hemelveerdegem)   , beter bekend als ‘mevrouw Greta’, had haar pensioen op de secundaire school Stella Matutina in Michelbeke an-ders voorgesteld. Bij leerkrachten, maar nog meer bij leerlingen, was Greta ontzettend populair. Zij namen in deze uitzonderlijke tijden virtueel afscheid.
Leerlingen en collega’s zorgden in deze periode toch voor een onvergetelijk afscheid.   Greta: “Hoewel mijn pensioendatum van 1 mei 2020 al een hele periode door mijn hoofd spookte, kwam de sluiting van de scholen heel slecht uit voor mij.”
Secretariaat
Greta: “31 jaar geleden startte ik op Stella Matutina op het secretariaat. Door de jaren heen oefende ik diverse jobs uit, maar steeds te midden van de leerlingen. In de loop der jaren registreerde ik de maaltijden, de afwezig-heden, Als boekenverantwoordelijke zorgde ik ervoor dat de leerlingen de juiste boeken kregen en vroeger organiseerde ik de tweedehandsboeken-verkoop. Ook de school- en de lijnbussen die onze leerlingen van alle uit-hoeken naar Michelbeke brengen, kenden geen geheimen voor mij.”
Op haar pensioendag kreeg Greta toch heel wat respons via een virtuele praatbox en kreeg ze heel wat mails te verwerken.
Geniet er van Greta!!