Motorrijder uit Zottegem overleden na ongeval in Zwalm

Vandaag was er omstreeks 10.30 uur een zware botsing op de Hundelgemsebaan in Zwalm, ter hoogte van warenhuis Aldi. Een motorrijder uit Zottegem overleefde de klap niet.

De motorrijder reed op de Hundelgemsebaan richting Zottegem en botste met een vrouw die met haar wagen vanuit Heksenmeers de Hundelgemsebaan wou oversteken of oprijden. De klap was zeer hevig waardoor de motorrijder, volgens omstaanders, metershoog geslingerd werd. Hulpdiensten stelden alles in het werk om de man te reanimeren. Dit kon helaas niet baten. De bestuurster van de personenwagen, eveneens uit Zottegem, zat gekneld in het voertuig en kon door de hulpdiensten bevrijd worden. Ze raakte zwaargewond en na de eerste zorgen ter plaatse werd ze overgebracht naar het ziekenhuis. De Hundelgemsebaan werd ter hoogte van Aldi afgesloten voor verkeer uit beide richtingen.